Наверх
Войти на сайт
Регистрация на сайте
Зарегистрироваться
На сайте недоступна
регистрация через Google

Оля, 42 - 15 октября 2012 21:53

[I]Дитячий погляд на блискавку[/I]
Маленька дівчинка щодня ходила до школи і ввечері верталася додому. І хоча погода зранку була непевною, збиралися хмари, вона як завжди пішла пішки до школи. А вже в обід здійнявся вітер, і небо пронизували блискавки.
Мама дівчинки, побачивши таку погоду, була стурбована тим, щоб дівчинка не злякалася негоди по дорозі додому. Вона також боялася, щоб грім та блискавки не вдарили її. Занепокоєна, вона сіла у машину і поїхала до школи забрати свою доньку. Наближаючись до школи, вона помітила, що дівчинка вже іде по дорозі додому.
Кожного разу, коли на небі з'являлася блискавка, дівчинка зупинялася, піднімала личко догори та посміхалася. Блискавки продовжували розтинати небо, а мала щоразу хоробро дивилася вгору з широкою посмішкою.
Коли мама наблизилася до дівчинки, вона визирнула з вікна машини і спитала доньку: "Що ти робиш???!"
Дівчинка відповіла: "Я намагаюся гарно виглядати, адже Бог продовжує мене фотографувати."


[B]Життя занадто коротке для того, щоб, прокидаючись зранку, шкодувати про щось. Тому, любіть добрих людей, і моліться за тих, хто завдає вам прикростей. Повірте, на все є причина. Якщо отримуєте другий шанс, хапайтесь за нього обома руками. Якщо це змінює ваше життя, значить, на то є Божа воля. Ніхто не каже, що життя буде легким, але воно варто того, щоб жити![/B]
Добавить комментарий Комментарии: 0
Домой в портал icdvm.com
Мы используем файлы cookies для улучшения навигации пользователей и сбора сведений о посещаемости сайта. Работая с этим сайтом, вы даете согласие на использование cookies.