Наверх
Войти на сайт
Регистрация на сайте
Зарегистрироваться
На сайте недоступна
регистрация через Google

Оля, 42 - 14 ноября 2012 10:52

Все
"Мені шкода тих, хто думає: "Я негарний(а). Ось чому Любов не постукала у мої двері." Насправді, Любов таки стукала, але коли вони відкрили двері, то не були готовими прийняти її. Вони були надто зайнятими, наводячи красу, коли насправді були потрібними саме такими, якими були насправді. Вони намагалися бути схожими на когось, в той час, коли Любов шукала чогось особливого. Вони намагалися відобразити те, що приходило зовні, забуваючи, що найяскравіше світло виходить зсередини" (c) Паоло Коельо

Я зрозуміла, що тільки ЛЮБЛЯЧИ чоловіка можна прийняти його повністю таким, яким він є. З усіма його сильними і слабкими сторонами, з його роботою і втомою, з відпочинком зі мною і без мене, з поганим і хорошим настроєм, з його сміхом і з його сльозами, з його зізнаннями в коханні і мовчанням, з будь-яким його зовнішнім виглядом, з його друзями, подругами, родичами, собаками, полюваннями, тарганами в голові і метеликами в серці ..
Потрібно Любити Чоловіка і Полюбити все Його .. В протилежному випадку немає сенсу починати стосунки ...
Добавить комментарий Комментарии: 0
Домой в портал icdvm.com
Мы используем файлы cookies для улучшения навигации пользователей и сбора сведений о посещаемости сайта. Работая с этим сайтом, вы даете согласие на использование cookies.