Наверх
Войти на сайт
Регистрация на сайте
Зарегистрироваться
На сайте недоступна
регистрация через Google

Оля, 42 - 10 марта 2013 14:40

Все
Я дивлюся на людей. Вони так налякані, але не можу зрозуміти чому, – їм же нічого втрачати. Вони нагадують людей, що стоять оголеними на березі ріки, але так і не зважилися скупатися через страх намочити свою одежу. Саме в такій ситуації і ви – оголені, без одягу, але завжди боїтеся за свій одяг. Що ви втратите? Нічого. Це тіло забере смерть. Перш ніж це відбудеться, дайте йому любов. Все, що ви будете мати, у вас заберуть.

Перш ніж у вас це відберуть, чому б цим не поділитися? Це єдиний спосіб володіння цим. Якщо ви можете ділитися і давати, тоді ви господар своєї долі. Тіло все одно заберуть. Немає нічого, що можна залишити назавжди. Смерть зруйнує все. Тому, якщо ви стежите за моєю думкою правильно, то боротьба йде між смертю і любов'ю. Якщо ви можете давати, тоді смерті не буде. Перш ніж у вас все відберуть, ви вже все і так віддасте, ви піднесете це як дарунок. У цьому не може бути смерті. Для люблячого смерті не існує.

Для тих, хто не любить, кожна мить – це смерть, тому що кожну секунду в них щось відбирають. Тіло зникає, ви втрачаєте його кожну секунду. А потім настане смерть, і все зникне. Що ж це за страх? Чому ти так боїшся? Навіть якщо про тебе все знають і ти як відкрита книга, навіщо боятися? Як це може тобі зашкодити? Це просто неправильні уявлення, обумовленості, дані суспільством, що тобі потрібно ховатися, що тобі потрібно захищати себе, що тобі потрібно постійно бути в бойовій готовності, що всі вороги, що всі проти тебе.

Ніхто не проти тебе! Навіть якщо ти відчуваєш, що хтось проти тебе, він теж не проти тебе, бо іншого ти не цікавиш, кожен думає про себе. Боятися нічого. Це повинно бути зрозуміле до того, як почнуться справжні стосунки. Боятися нічого. Дозвольте іншому увійти в вас, запросіть іншого увійти в ваш світ. Не створюйте бар'єрів, станьте завжди відкритими, без замків і дверей. Тоді любов можлива (c) Ошо.
Добавить комментарий Комментарии: 0
Домой в портал icdvm.com
Мы используем файлы cookies для улучшения навигации пользователей и сбора сведений о посещаемости сайта. Работая с этим сайтом, вы даете согласие на использование cookies.