Наверх
Войти на сайт
Регистрация на сайте
Зарегистрироваться
На сайте недоступна
регистрация через Google

Анастазія, 66 - 3 августа 2007 10:48

Отредактировано:10.08.07 20:15
Кожен з нас знає милу і простодушну жінку. Це жінка, яка відразу старається занадто догодити мужчині, якого ще й не знає добре, і без всяких видимих старань з його боку. Це жінка, яка сліпо віддає відразу багато, тому що дуже хоче, щоб це було взаємністю. Для неї найважнішим є робити те, що вона думає ЇЇ (це теж вона собі уявляє) мужчині подобається, тільки для того, щоб він її не покинув. Вона вкладає в це неймовірно багато старань, часу і грошей, відмовляючи собі. Кожна з нас там була, в тій чи іншій мірі.
Як правило, багато жіночих журналів дають саме такі поради, тому неважко зрозуміти, чому жінка, у всьому іншому зі здоровим глуздом, так вискакує з тапочків: "Для початку вдавай неприступну, потім приготуй йому розкішну вечерю з чотирьох блюд. Не забудь на десерт спекти торт, прикрашений домашньою збитою сметаною і органічно вирощеними полуницями (це зимою, між іншим). Вишукані серветки, свічки і живі квіти підкреслять романтичний настрій вечері. Всим цим приголомш його на вашому другому ж побаченні, зустрічаючи його в напівпрозорому пеньюарі, звабливо цокаючи високими каблуками". Як в реальному житті називається цей рецепт? РОЗЧАРУВАННЯ або РОЗВІЯНІ ІЛЮЗІЇ.

ПРИНЦИП ПРИВАБЛИВОСТІ №1
Все, що людина старається зловити, тікає.

Особливо це працює по відношенню до мужчин. З одним малим вийнятком – він спочатку не відмовиться ні від вечері, ні від того, що у спокусливому пеньюарі. Але тоді або вона його рабиня без всякої надії на взаємність, або він просто покине її.
Чому мужчина тікає в такій ситуації? Він тікає, тому що її поведінка не справляє враження, що вона знає собі ціну. Їхнє знайомство поки що коротке, а вона вже відразу виклала свої найкращі карти.
Сам факт, що вона так старається для фактично чужого їй мужчини, відразу навіює дві думки. Або вона відчайдушно ловить жениха, або просто "слаба на передок" і спить з ким попало. Або то і то. Як тільки мужчина втратить повагу до жінки, бо її поведінка сама про це голосно говорить, він втратить бажання мати з нею серйозні відносини. З пеньюаром чи без.
Жінка Його Мрії не буде вискакувати з тапочків і сидіти на хлібі і воді, щоб тільки справити враження на практично ще незнайомця. Ось чому жінка, в яку він таки колись закохається, не починала з розкішної вечері і декольте в мереживах. І коли після піврічного знайомства вона таки якось склеїть докупи просту вечерю і вгостить його, він буде на вершині щастя. Він відчувє себе королем. Чому ? Єдиною різницею є те, скільки часу, старань і грошей (нема нічого безплатного в цьому світі) він вклав в ці відносини особисто. Він не отримав це відразу авансом, невідомо за що, він це все заслужив. І тому він це високо цінить. Уявімо собі, як би закінчилась казка про Попелюшку, якби не він її шукав, а вона переслідувала його?

Недавно моя молодша , вже доросла дочка, порадила прочитати книжку (буває, що яйце вчить курку). Книжка справила на мене велике враження. Ех, якби мені колись той розум, що тепер, скільки дурниць і розчарувань можна би уникнути! Це переклад в моїй версії:
ЖІНКА ЙОГО МРІЇЇ: ЯКА ВОНА?
Частина 1.
Від витирачки для ніг до Жінки Його Мрії.

Далі буде...
[COLOR=darkblue][FONT=Arial][COLOR=blue][I][COLOR=darkblue][/COLOR][/I][/COLOR][/FONT][/COLOR]
Добавить комментарий Комментарии: 0
Домой в портал icdvm.com
Мы используем файлы cookies для улучшения навигации пользователей и сбора сведений о посещаемости сайта. Работая с этим сайтом, вы даете согласие на использование cookies.